Mitä blogilleni tapahtui?

Ei se seuraava postaus sitten tullutkaan lauantaina kello 12:00. Ihan mahtavaa lauantaita pitkästä aikaa! Mun blogi hiljeni maaliskuussa, eli neljä kuukautta sitten. Voisin vedota kiireisiini ja ideoiden puutteeseen, mutta siitä ei ollut kyse. Päähäni tulvii päivittäin uusia ideoita, ja vaikka keväällä oli kiireisempiä päiviä, olisi blogille kyllä ollut aikaa. Kiinnostus vain lopahti, mutta kesän myötä olen saanut uutta intoa ja vihdoin saan ideani kirjoitettua. Tällä hetkellä istuskelen kesämökin laiturilla ja haluan kertoa kesästäni. Toivon, että blogini kiinnostaisi vielä muutamia lukijoita, vaikka idea aika vanhanaikainen onkin. 


Kyproksen rannat olivat ihania!

Kesäni alkoi matkalla Kyproksen aurinkoon. Rusketuksen saatuani jatkoin kesän viettoa Suomessa. Maalailin mökin laiturilla ja vaihdoin kuulumisia kavereiden kanssa kahvikupin äärellä keskustan kahviloissa. Voi että kun Helsingistä löytää joka päivä uusia paikkoja istua ja jutella. Päätin kesän alussa opiskella venäjää ja kiinnostukseni kesti aakkosten opiskeluun asti, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaa naapurimaan kielen kanssa. Viimeksi keväällä mulla oli menossa tehokas putki espanjan opiskelun kanssa, mutta siitäkin pidin tauon aina tähän viikkoon asti. Aloitin viikon alussa kertaamaan asioita ja oppimaan lisää, jotta voisin keskutella perheeni kanssa Espanjassa. Aivan, sain host-perheeni Espanjasta kesäkuun alussa! Tuo aivan ihana perhe ottaa minut vastaan syyskuun alussa. 


Juhannuksen vietin mökillä kukkapannan teon merkeissä :)



Sattumuksia on myös tapahtunut kesän aikana. Esimerkkinä kahvikupin kaatuminen tietokoneeni päälle :( Onneksi asia korjaantui kahden viikon kuluessa. Kesälomani loppuu vasta syyskuun 12 päivä ja olen pitkästä kesälomasta innoissani. Kaverini tosin menevät muutaman viikon päästä kouluun. Kesälomani jatkuessa haluan vielä jakaa kesän aurinkoisuutta teille, jotka palaatte minua aikaisemmin koulun ja töiden pariin. Kesän lopulle on suunnitelmissa vielä muutama Ruotsin matka. Vietän myos aikaa mahdollisimman paljon ystävieni kanssa ennen ensi vuoden seikkailua! Kesä on ollut vauhdikas ja rentouttava, joten kerrottavaa riittää vielä moneen postaukseen. Mun seikkailuja voit seurata aina instagramista @pauemilial. Ihanaa kesän jatkoa, yritän palailla mahdollisimman pian uusien tuulien kanssa! 



Viihdyn Ullanlinnan värikkäillä kaduilla. 

                             <3 Pau 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

alicanten värikkäät talot

Rannalla villapaidassa

Vuodeksi rannalle